22 Şubat 2020

Mimarlar Odası Ankara Şubesi görev dağılımını yaptı

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde 45. Dönem Genel Kurulu’nu ve seçimleri gerçekleştirerek yeni yönetimini belirledi. 46. Dönem Yönetim Kurulu dün gerçekleştirilen törenle mazbatalarını aldı.  Yönetim kurulu görev dağılımı şöyle yapıldı:

Başkan: Tezcan Karakuş Candan

Başkan Yardımcısı: Ünal Kara

Sekreter Üye: Nihal Evirgen

Sayman Üye: Muteber Osmanpaşaoğlu

Üyeler: Tuğba Arslan, Ece Yoltay ve Özgür Bayramoğlu

Yedek Üyeler: Işıl Esen, Songül Üzgün, Zeynep Diken, Ali Atakan, Onur Lami Yalman, Mustafa Hasdoğan, H. Ayşen Bayazıt Teleri

Devir teslim töreninde konuşma yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ülkenin içinde bulunduğu durum ve meslek ortamı nedeniyle 46. Dönem kurulları ve organlarının kararlı ve güçlü olması gerekiyor. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Demokrasi İçin Mimarlar Platformu’nun adaylarını bu zorlu süreçte göreve çağırdığınız ve görev verdiğiniz için teşekkürler. Hepimize kolaylıklar diliyorum. Zorlu bir süreç içinde Anadolu’nun her yerinde temsilcilikleri olan bir Başkent olarak bütün karar ve uygulamalarda doğrudan iktidarla karşı karşıyayız. Cumhuriyet’in başkentinde olmak bu zorlu süreci de mekânsal olarak beraberinde getiriyor. Birlikte başaracağımıza inanıyorum. 1954 yılından bu yana nasıl Mimarlar Odası birlikte başardıysa, Ankara Şubesi nasıl onun lokomotifi olduysa ve bu geleneği TMMOB’a kadar taşıdıysa şimdi de taşıyacağına inancımız tamdır. Yenilenmiş, gençleşmiş enerjisi ile bütünleşmiş bir ekip olarak görevdeyiz. Destek veren herkese çok teşekkür ederiz.”

Son Güncelleme : 26.11.2020 - 16:01:22