10 Temmuz 2017

“BEP-TR 2 Oryantasyon” Eğitimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, BEP-TR’nin internetten bağımsız, çizim destekli ve yenilenebilir kaynakları içeren 2. Versiyonu olan BEP-TR 2 Oryantasyon eğitimleri Şubemizde 26 ve 27 Temmuz 2017 tarihlerinde açılacaktır.

Aktif  BEP-TR’nin kullanıcısı EKB Uzmanlarının “BEP-TR 2 Oryantasyon” eğitimine katılarak yeni “BEP-TR 2” şifresi edinmeleri gerekmektedir.

•  Oryantasyon eğitimi sınavsızdır.

•  Oryantasyon eğitim süresi 1 gün / 8 saat (09:00-18:00)

•  Oryantasyon eğitim kontenjanı 20 kişiliktir.

BEP-TR 2 ORYANTASYONEĞITIMINE KATILIM KOŞULLARI:

• Oryantasyon eğitimi, yalnızca “EKB Uzmanlığı” eğitimini daha önce alarak sınavı başarıyla geçen EKB Uzmanları’na yöneliktir.

(BEP-TR 2’yi kapsayan “EKB Uzmanlığı” temel eğitimleri ise yakın zamanda açılmaya başlanacaktır.)

• Mimarlar Odası bünyesindeki Oryantasyon eğitimlerine, temel eğitimlerini başka kurumdan almış olsalar da Mimar veya Mühendis Uzmanların tümü katılabilir. (Kurumumuzdan eğitim almış Mühendis Uzmanların bağlı bulundukları Odalarındaki eğitimlere başvurmaları mümkündür. EMO, İMO ve MMO’ya Üyelerinin katılımcı listeleri ve bilgileri iletilmiştir.)

•  Oryantasyon eğitimleri sonrasında Bakanlıkça doğrudan katılımcıya e-posta ile iletilecek olan yeni şifreler, BEP-TR 2 devreye girdiğinde kullanılmaya başlanacak, mevcut şifreler o tarihe kadar devrede kalacak olan BEP-TR I’de kullanılmaya devam edecektir.

•  Oryantasyon eğitimine katılım öncesinde veya sonrasında, BEP-TR 2 programının kullanımına ilişkin yardımcı videolar ve rehber http://beptr.csb.gov.tr/bep-web adresinden indirilerek izlenebilir.

KAYIT İÇİN GEREKENLER:

• Oryantasyon eğitimine katılmak isteyenlerin, Dijital Bilgi Formu’nu eksiksiz doldurarak info@mimarlarodasiankara.org adresine göndermeleri gerekmektedir. (Mimar olmayan katılımcıların dijital bilgi formuna ek olarak nüfus cüzdanı fotokopilerini ve güncel Yetki Belgelerinin (BTB, İTB, SMM) kopyalarını göndermeleri gerekmektedir.)

•   Kayıtlar için son gün 20 Temmuz 2017’dir.

•   Oryantasyon katılım bedeli 100 TL’dir.

Hesap No: TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi İş Bankası Meşrutiyet Şubesi IBAN: TR 59 000 64 000001 4213 0602054. (Açıklamada Sicil no / ad-soyad / EKB ORY mutlaka yazılmalıdır. Dekontlar info@mimarlarodasiankara.org adresine gönderilmelidir.)

(Eğitime katılacak üyelerimizin aidat borcunun bulunmaması gerekmektedir.

•   Oryantasyon eğitimi katılımcılarının kişisel dizüstü bilgisayarlarını yanlarında getirmesi gereklidir.

•  Bilgi için Mimarlar Odası Ankara Şubesi 312 417 86 68 / 118 (Nihal Evirgen)

312 417 86 68 / 131 (Muhasebe)

Son Güncelleme : 20.09.2017 - 11:17:50