“BEP-TR 2 Oryantasyon” Eğitimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, BEP-TR’nin internetten bağımsız, çizim destekli ve yenilenebilir kaynakları içeren 2. versiyonunu 20 Ağustos 2017 itibarıyla kullanıma açacaktır. BEP-TR’nin aktif kullanıcısı olan EKB Uzmanlarının 20 Ağustos sonrası mağduriyet yaşamaması için 1 günlük “BEP-TR 2 Oryantasyon” eğitimine katılarak yeni “BEP-TR 2” şifrelerini edinmeleri gerekmektedir.

Aktif  BEP-TR’nin kullanıcısı EKB Uzmanları için “BEP-TR 2 Oryantasyon” eğitimleri Şubemizde 07 ve 08 Ağustos 2017 tarihlerinde açılacaktır.

•  Oryantasyon eğitimi sınavsızdır.

•  Oryantasyon eğitim süresi 1 gün / 8 saat (09:00-18:00)

•  Oryantasyon eğitim kontenjanı 20 kişiliktir.

•  Oryantasyon eğitimleri sonrasında Bakanlıkça doğrudan katılımcıya e-posta ile iletilecek olan yeni şifreler, BEP-TR 2 devreye girdiğinde kullanılmaya başlanacak, mevcut şifreler o tarihe kadar devrede kalacak olan BEP-TR I’de kullanılmaya devam edecektir.

BEP-TR 2 ORYANTASYONEĞITIMINE KATILIM KOŞULLARI:

• Oryantasyon eğitimi, yalnızca “EKB Uzmanlığı” eğitimini daha önce alarak sınavı başarıyla geçen EKB Uzmanları’na yöneliktir.

(BEP-TR 2’yi kapsayan “EKB Uzmanlığı” temel eğitimleri ise yakın zamanda açılmaya başlanacaktır.)

• Mimarlar Odası bünyesindeki Oryantasyon eğitimlerine, temel eğitimlerini başka kurumdan almış olsalar da Mimar veya Mühendis Uzmanların tümü katılabilir. (Kurumumuzdan eğitim almış Mühendis Uzmanların bağlı bulundukları Odalarındaki eğitimlere başvurmaları mümkündür. EMO, İMO ve MMO’ya Üyelerinin katılımcı listeleri ve bilgileri iletilmiştir.)

KAYIT İÇİN GEREKENLER:

• Oryantasyon eğitimine katılmak isteyenlerin, Dijital Bilgi Formu’nu eksiksiz doldurarak info@mimarlarodasiankara.org adresine göndermeleri gerekmektedir. (Mimar olmayan katılımcıların dijital bilgi formuna ek olarak nüfus cüzdanı fotokopilerini ve güncel Yetki Belgelerinin (BTB, İTB, SMM) kopyalarını göndermeleri gerekmektedir.)

•   Kayıtlar için son gün 03 Ağustos 2017’dir.

•   1 gün 8 saatlik (09:00-18:00) “BEP-TR 2 - Oryantasyon” eğitimine katılım bedeli 100 TL’dir.

Hesap No: TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi İş Bankası Meşrutiyet Şubesi IBAN: TR 59 000 64 000001 4213 0602054. (Açıklamada Sicil no / ad-soyad / EKB ORY mutlaka yazılmalıdır. Dekontlar info@mimarlarodasiankara.org adresine gönderilmelidir.)

(Eğitime katılacak üyelerimizin aidat borcunun bulunmaması gerekmektedir.

Son Güncelleme : 12.12.2017 - 15:53:46