28 Aralık 2017

Mimarlar, AnKara Rapor ziyaretlerine Halk TV ile devam etti

Mimarlar Odası Ankara Şubesi medya kurumlarına yönelik Ankara Rapor ziyaretlerini sürdürüyor. Melih Gökçek'in 23 buçuk yıllık başkanlık döneminin hasar tespitine ilişkin  “AnKara Rapor” yayınlayan Mimarlar Odası Ankara Şubesi, bu kapsamda Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç’i ziyaret etti.

Ziyarette Şaban Sevinç ile birlikte Halk TV Program ve Yayın Müdürü Semra Topçu da yer aldı.

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan ve Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Muteber Osmanpaşaoğlu'nun katıldığı ziyarette Candan, Melih Gökçek'in 23 buçuk yıllık başkanlık döneminin hasar tespitine ilişkin hazırlanan “AnKARA RAPOR" isimli kitabı sundu.

Candan,  Sevinç’e kitap hakkında bilgi verdi. Kitapla birlikte sunulan 1994-2017 ülke gündemi ve kent gündemini içerisine alan zaman çizelgesi hakkında da bilgilendirme yapan Candan, Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifasının ardından hazırlanan 1994-2017 tarihlerini kapsayan hasar tespit raporunun, Gökçek’in yargı önüne çıkarılması için iddianame eki niteliğinde olduğunu bildirdi.

Candan, “Gökçek'in yargı önüne çıkartılması,Başkente karşı işlediği suçların yargı önünde cezasını çekmesi için kampanya başlatacaklarını ve Ankara'nın yaralarının nasıl sarılacağına dair çalıştaylar başlatacaklarını da ifade etti.

Candan, “Melih Gökçek'in yargı önüne çıkartılması sürecinde herkesin sorumluluk alması için  sivil toplum örgütleri ve siyasi partileri, demokratik kitle örgütlerini ziyaret edeceğiz” dedi.

Halk TV Genel Müdürü Şaban ise, Ankara ve kente verilen zararlar açısından çok önemli bir kaynak niteliğinde olan bu yayın nedeniyle Candan’ı kutladı.

Son Güncelleme : 11.07.2018 - 15:57:48