28 Eylül 2017

Emre Madran Basın ödülleri açıklandı

Ödüller 2 Ekim’de sahiplerine törenle verilecek

Mimarlar Odası Ankara Şubesi,  doğal ve kültürel değerlerin korunmasında büyük katkılar sunmuş olan mimar Emre Madran’ın anısına bu yıl ikincisi verilen "Koruma Alanında Emre Madran Basın Ödülleri”ni açıkladı.

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Emre Madran anısına düzenlenen programda kent ve koruma alanında yayın ve yazıları ile Emre Madran Basın Ödülü’ne değer görülen radyo, tv, gazete ve internet haberciliğinde kişi ve kurumları açıkladı.

Candan, Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin toplumsal ve kamusal tüm mücadelelerinde kamu varlıklarının korunması yönünde yürüttüğü mücadeleyi halka buluşturan basın emekçilerine teşekkür etti.

"Kentsel ve kamusal alanların korunması alanında kamuoyunu bilgilendiren basın emekçilerine bu yıl 4 dalda ödüller vereceğiz" diyen Candan, televizyon haberciliği dalında, “Koruma Alanında Emre Madran Basın Ödülü” ne FOX Tv ana haber sunucusu Fatih Portakal’ın, yazılı basın dalında “Koruma Alanında Emre Madran Basın Ödülü” ne Cumhuriyet Gazetesi yazarı Çiğdem Toker’in, internet haberciliği dalında “Koruma Alanında Emre Madran Basın Ödülü” ne Gazete Duvar Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik’in, radyo haberciliği dalında “Koruma Alanında Emre Madran Basın Ödülü” ne Açık Radyo “Yeşil Bülten ” programı ile Utku Zırığ’ın layık görüldüğünü bildirdi.

Ödüller 2 Ekim 2017 tarihinde Mimarlık Haftası açılışı nedeniyle düzenlenen törenle sahiplerine teslim edilecek.

Son Güncelleme : 18.01.2018 - 17:21:21