16 Aralık 2013

Başkent Dayanışması Hacettepe İşçileri ile Dayanışmada.

Başkent Dayanışması Hacettepe’de Dayanışmaya destek verdi.

Başkent Dayanışması bileşenleri bugün Hacettepe işçileri ile dayanışmaya gitti. Bileşenler sabahın erken saatlerinde Hacettepe işçilerinin çadır kurdukları kampus alanına giderek direnen işçilerin direnişine destek verdi.  Başkent Dayanışması kahvaltılı dayanışmaya çağrı yaparak, Hacettepe işçileri ile birlikte kahvaltı yaptı. Kampus alanına büyük bir kahvaltı sofrası kuruldu. Kahvaltılı Dayanışmada Başkent Dayanışması bileşenleri işçilerle birlikte DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu karşıladı. Kahvaltıdan sonra Başkent Dayanışması adına konuşan Mimarlar Odası Ankara Şubesi Genel Sekreteri Tezcan Karakuş Candan: “ Burada işçilerle kahvaltı yapmaktan mutluyuz.Soğuğa rağmen direnişin sıcaklığı içimizi,ısıtıyor.  Haklı ve onurlu mücadelelerinde onları desteklemek için buradayız. 35. Günde bugün rektörlükle görüşme yapacaklarını öğrendik. Umut ediyoruz ki bu görüşme ile işçiler işlerine geri döner ayağımız uğurlu gelir ” ifadelerini kullandı.  Çerkezoğlu ise 51 işçinin mücadeleyi sürdürdüğünü ve kararlı olduklarını söyledi.  Başkent Dayanışması bileşenleri dayanışma kahvaltısının ardından işten çıkartılan Hacettepe işçileri ile direniş hatırası fotoğrafı çektirerek, kampusten ayrıldı.

Son Güncelleme : 25.09.2017 - 09:42:58