07 Mayıs 2018

Mimarlar hep birlikte türküler söyledi

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Kültür- Mesleki Bilimsel Çalışma Kurulu (MBÇK) etkinlikleri kapsamında Mimarlar Odası arka bahçesinde şiir ve türkü etkinliği gerçekleştirildi. Mimarlar Odası Ankara Şubesi üyesi mimar ve ses sanatçısı Ali Şengül ve oğlu efe Can Şengül saz eşliğinde türküler seslendirdi.

Etkinliğin açılışını yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, şunları söyledi:

“Mimarlar Odası üyelerinin ve dostlarının sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını gidermek için  arka bahçesinde bir dizi etkinlik gerçekleştireceğiz. Bugün de o etkinliklerden birisi için buradayız. Üyemiz Ali Şengül ve oğlu Efe Can Şengül ile birlikte türkü söyleyeceğiz. Çok uzun süredir türkülerimizi birlikte söyleyemiyoruz. Belki böylece Mimarlar Odası Ankara Şubesi yeni bir ortam yaratmanın mekanı da olur. Kültür ve sanatla birlikte bir dayanışma sürecini örebiliriz. Bize ait olan değerlerimizi ve ortak hafızamızı yeniden birlikte dillendirerek süreci koordine edebiliriz. Bu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden birisi de birlikte bir şeyler yapmak. Birlikte türkü söylemeyi özledik.”

Açılış konuşmasının ardından mimar ve ses sanatçısı Ali Şengül ve oğlu efe Can Şengül en güzel türküleriniz icra etti.

Mimarlar ve vatandaşlar hep birlikte türküler söyleyerek, keyifli vakit geçirdi.

Son Güncelleme : 11.07.2018 - 15:57:48