Mimarlar İlçe Belediyeleri  ziyaretlerine devam ediyor

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, yerel yönetimlerle işbirliği içinde çalışmalar yürütmek amacıyla sürdürdüğü belediye ziyaretlerine Evren Belediyesi ile devam etti.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci’yi makamında ziyaret etti. Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Gökhan Yıldırım ve Kent İzleme Sekretaryası Yürütücüsü Redife Kolçak'ın katıldığı ziyarette, Ankara Şubesi'nin yerel yönetimlerle gerçekleştirdikleri mimarlık ve kent ilişkileri, kentsel kimlik değerleri olan doğal ve kültürel varlıkların yerleşim planlanmasındaki önemi ve benzeri konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ankara'nın önemli doğal turizm alanlarından olan Evren İlçesinin baraj kıyı peyzajı, biyoçeşitliliği ve kentsel tarım izlerinin yoğunluğunun ele alındığı ziyarette,  yapılabilecek etkinlik ve farkındalık çalışmaları konuşuldu.

Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci, mimarlık disiplinini önemsediklerini ve birlikte geliştirilebilecek etkinliklerin ilçeye büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Demirci,  Mimarlar Odası Ankara Şubesi ile birlikte, çocuk mimarlık eğitimi kapsamında yaz okullarının ürünü olacak fikir projelerine ihtiyaç duyduklarını da belirtti.

TMMOB MİMARLAR ODASI ANKARA ŞUBESİ BASIN BİRİMİ

Son Güncelleme : 17.07.2019 - 15:58:21