18 Şubat 2016

Mimarlar “Candan” dedi

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri seçimlerin ardından görev paylaşımını yaptı. 44. Dönemde  Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan oldu.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nde yeni yönetim, mazbatasını alarak görev paylaşımını yaptı.  Görev paylaşımına göre; Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin 44. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Yönetim Kurulu 2. Başkanı Ali Atakan, Sekreter Üye Gökhan Yıldırım ,Sayman Üye Namık Kemal Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Muteber Osmanpaşaoğlu , Ayşen Gül Şimşek, Burcu Ateş olarak belirlendi. 44.Dönemde Mimarlar Odası Ankara Şubesi’ni  TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulunda ise, Ayşen Gül Şimşek ve Duygu Tekin temsil edecek.

“Devir teslimden sonra Cerattepe eylemine katıldılar”

44. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nde yapılan devir teslim töreniyle birlikte yeni döneme başladılar. Devir teslim töreninde konuşan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan “Ülkemizin zor günlerden geçtiği bir süreçte, 44.Dönem çalışmaları, kent ve mimarlık alanında verdiğimiz mücadelenin kurumsallaşması ve kalıcılaşması için birlikteliklerin dayanışmanın ve yaşamı yeniden örgütleyecek mekânsallaşmasının yaratılması sürecidir. Tüm üyelerimizi ve kentlileri Mimarlar Odası Ankara Şube çalışmalarına katılmaya sorumluluk almaya davet ediyoruz.”dedi.

Devir teslim töreninden sonra Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeleri , 44.Döneme Kızılay’da gerçekleşen Artvin Cerattepe eylemine  destek vermek üzere katılarak, mücadeleye devam mesajı verdi.

Okunma Sayisi : 1920
Son Güncelleme : 20.11.2019 - 12:28:51