14 Nisan 2020

ANKET - Koronavirüs Salgını Sürecinde Üyelerimize Yönelik Yaşanan Sorunlar, İhtiyaçlar ve Öneriler Anketi

Mimarlar Odası Ankara Şubesi olarak, Covid-19 Pandemisinin hepimiz için yeni ve daha önce deneyimlenmemiş bir süreç olduğunun farkındayız. Yaşamımızın her alanını etkileyen, toplumsal olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde hepimizin yaşadığı kaygılar ve zorluklar özgün durumlarımıza göre değişiyor. Ancak aynı zamanda, mesleğimizin bizi buluşturduğu ortak paydalarımız, toplumsal sorumluluklarımız, ihtiyaçlarımız ve çözüm önerileri noktasında bizleri yan yana getiriyor. Bu kapsamda, Şubemizce ortak sorunlarımızı ve kaygılarımızı belirleyip, birlikte çözüm önerileri üretmek aynı zamanda özgün durumların anlaşılmasını sağlayarak dayanışmayı güçlendirmek üzere Üyelerimize ve Öğrenci Üyelerimize yönelik olarak "Koronavirüs Salgını Sürecinde Yaşanan Sorunlar, İhtiyaçlar ve Öneriler Anketi" hazırlanmıştır. Ankete katılımınız doğru ve güvenilir tespitlerin yapılabilmesi ve bu doğrultuda yapılacak analiz ile üyelerimizin sorun ve ihtiyaçlarına yönelik gerekli Şube çalışmalarının gerçekleştirilebilmesi için büyük önem taşımaktadır. Bilgileriniz üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşılmayacaktır.

Bu süreci sağlıkla ve dayanışmayla atlatmak ve Oda örgütlülüğümüzü güçlendirmek için anketi doldurarak katkı vermeniz dileğiyle,

Güzel günlerde buluşmak üzere, sağlıkla kalın.

TMMOB MİMARLAR ODASI ANKARA ŞUBESİ 46. DÖNEM YÖNETİM KURULU

Üyelerimize yönelik hazırlanan ankete ulaşmak için tıklayınız.

Öğrenci Üyelerimize yönelik hazırlanan ankete ulaşmak için tıklayınız.

Son Güncelleme : 04.12.2020 - 14:40:25