25 Aralık 2013

İstanbul adayları da Ankara Mimarlar Odasında

Yerel seçimlerde geri sayım devam ederken Mimarlar Odası Ankara Şube’si, farklı illerden gelen Belediye Başkan aday adaylarını ağırlıyor.

Ankara adaylarından sonra İstanbul adayları da Mimarlar Odası Ankara Şubesi’ni ziyaret etmesi dikkat çekti.   Beşiktaş Belediye Başkanı aday adayı Seyfullah Beysülen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’ni ziyaret etti.  Ziyaret sırasında Beysülen’i Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Ali Hakkan, Ankara Şube Genel Sekreteri Tezcan Karakuş Candan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atakan karşıladı. Beşiktaş Belediye Başkan’ı aday adayı Seyfullah Beysülen’in projelerini dinleyen Oda yöneticileri, örnek belediyecilik deneyimlerinin  hayata geçirilmesinde   ne kadar ihtiyaç olduğunu ifade ettiler. Yurttaşların belediyesi programını anlatan Seyfullah Beysülen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’ni kent mücadelesindeki sürekliliği ve  yaratıcı fikirleriyle geliştirdikleri projelerden kaynaklı çalışmalrını izlediğini ifade etti.   Beysülen şunları  söyledi: “ Ankara’nın mücadeleci bir meslek örgütü olan Mimarlar Odası Ankara Şube’nin kent mücadelesini takip ediyorum. Kentin yağmalanmasına karşı göstermiş olduğu bu hassasiyeti takdirle karşılıyorum. Bir Belediye Başkanı’nın dikkate alması gereken, örnek olması gereken projeler sundukları ve raporlar hazırladıklarını görebiliyorum. Ankara’ya gelip de Mimarlar Odasını ziyaret etmek olmaz diye geldim dedi.  Oda Yöneticileri Beşiktaş belediye başkan aday adayı, Seyfullah Beysülen’e başarılar diledi

Son Güncelleme : 19.09.2019 - 15:44:49