11 Aralık 2016

BİZİ GELECEKSİZLEŞTİREN  HER TÜRLÜ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ!

İstanbul’da 10 Aralık İnsan Hakları gününde yine bombalar patladı. Hükümetin yanlış iç ve dış politikaları yüzünden, istikrarsız, tehdit altında, sokakta, durakta, evde, yurtta, okulda, stadta, insanlarımızın öldürüldüğü, bir ülke haline geldik. insanlık tarihindeki en büyük ve en kanlı savaş olan İkinci Dünya Savaşında tarafların baskısına rağmen, Türkiye olarak savaşa girmeyen politikacılar döneminden, sadece kendilerini ve koltuklarını korumakla mükellef yöneticilerle karşı karşıya olduğumuz gerçeği İstanbul’da patlayan bombalı gecede bir kez daha ortaya çıktı.

Yaşamlarımızın tehdit edildiği, sokaklarımızda bombaların patladığı insanlarımızın çocuklarımızın katledildiği bir ülke haline gelmenin sorumluluğunu taşıyan hükümet istifa etmelidir.

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi olarak İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısında, yaşamını kaybeden insanlarımız için tüm halkımıza ve yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı, bütün yararlılara acil şifalar dilerken nereden gelirse gelsin her türlü terör saldırısını kınıyor, gericiliğe karşı laikliği, emperyalizme karşı tam bağımsızlığı, diktatörlüğe karşı demokrasiyi, savaşa karşı barışı, ölüme karşı yaşamı savunmaya devam edeceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz.

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Dönem Yönetim Kurulu

Son Güncelleme : 25.07.2017 - 15:18:38