18 Aralık 2015

Genç mimarlar rozet taktı

Mimarlık mesleğine ilk adımını atan mimarlar, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin rozet takma töreniyle rozetlerini aldı.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, mesleğe yeni katılan mimarlara rozetlerini verdi. Mimarlar Odası’nda yapılan rozet takma töreniyle yeni mezun mimarlar, rozetlerini Oda yöneticilerinden aldı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Şube 2. Başkanı Ali Atakan, Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Muteber Osmanpaşaoğlu’ndan Mimarlar Odası’nın  amblemi olan megaron rozetlerini alan genç mimarlar, “mesleğe hoş geldiniz” sertifikasıyla birlikte kitap hediyesi de aldı.

Törende açılış konuşmasını Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan yaptı. Candan, “ Toplum hizmetinde bir mimarlık için umutla üniversiteden Mimarlık bölümünden mezun olduğunuzu biliyoruz. Mesleğinizi kamu yararına, toplum hizmetinde yürüteceğinizden de şüphemiz yok. Mimarlar Odası sizlerle büyüyecek. Sizlerle geleceğe taşınacak. Mimarlık ortamına hoş geldiniz, aramıza hoş geldiniz” şeklinde konuştu.

“İyi ki mimarız”

Rozet takma töreninde söz alan genç mimarlar, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin çalışmalarıyla, mücadelesiyle gurur duyduklarını ifade ederek, “Mimarlık mesleğini iyi ki seçmişiz, iyi ki mimarız ,iyi ki Mimarlar Odası var ” dedi. Rozet takma töreni kokteylle son buldu.

Fotoğraflariçin tıklayınız

Son Güncelleme : 20.11.2019 - 17:01:25