26 Aralık 2014

Mimarlardan 59. Yılını kutladı

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Kuruluşunun 59. Yılını kutladı.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi kuruluşunun 59. yılında mimarlar gece düzenledi. Mimarların yoğun ilgi gösterdiği baloda açılış konuşmasını Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan yaptı. Candan konuşmasında “ Mimarlar Odası Ankara Şubesi olarak 59. Yılımızı kutluyoruz,59 yılın mücadelesi ve birikimi önümüzdeki yıllara ışık tutacak.  Ülkemizde zor dönemlerden geçtiğimiz şu günlerde bir arada geçen yılların önümüzdeki yıllarda da dayanışmayla ve mücadeleyle devam edeceğini biliyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki umudu yitirmeden ve çocuklarımızın gözlerine umutla bakabilmek ve yaşanılası bir ülke bırakmak için mücadeleye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Gecede Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin 59 yılını özetleyen, deneyimlerini ve birikimlerini anlatan video gösterisi unutulmadı.  Senkron müzik grubu şarkılarıyla mimarların 59. yıl kutlamasına eşlik etti.  Prof. Dr. Cevat Geray ve Prof. Dr. Azizi Konukman’ın da yer aldığı geceye  çok sayıda STK temsilcisi ve mimarlık öğrencileri de katıldı.  Latin müzikleri eşliğinde gerçekleşen gecede dans eden mimarlar bir arada keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşadı.

Son Güncelleme : 17.07.2019 - 15:58:21