25 Mayıs 2017

2017 Bozkır Ekolojisi Okulu ön kayıtları başladı

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Kent İzleme Merkezi ve Kırsal Çevre Derneği ile iş birliği içerisinde “Bozkır Ekolojisi Okulu” açılmış olup, ön kayıtları başlamıştır.

Kırsal Çevre Derneği tarafından 6.cısı düzenlenen Bozkır Ekolojisi Okulu programı bu yıl Kent İzleme Merkezi ile birlikte ile 5-11 Haziran 2017 tarihleri arasında, TMMOB Mimarlar Odası 5. Kat Toplantı Salonunda düzenlenecektir.

Küresel ısınma ve iklim değişikliği ile kendini gösteren küresel sorunlar, genetik kaynakların önemini ve değerini bir kez daha ortaya koymuştur. Çevre sorunlarının sınır aşan niteliği ile birlikte, ekonomik politikalar sonucu oluşan kirlilik, doğal kaynakların sürekli ve yanlış kullanımı nedeniyle oluşan biyolojik çeşitlikte meydana gelen kayıplar, bunların sağladığı ekolojik hizmetlerde de kayba neden oluşu ile farkındalığı arttırmak, bilimsel bilgi ile donanıp yaşam için verilecek mücadelenin yapı taşlarını oluşturmayı önemsiyoruz.

Kent izleme Merkezi ve Kırsal Çevre Derneği ile birlikte “ ücretsiz “  olarak düzenlenen “Bozkır Ekolojisi Okulu “  öğrenci kontenjanı 50 kişi ile sınırlı olup, ön kayıtlarınızı 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar info@mimarlarodasiankara.org adresine yapabilirsiniz.

Son Güncelleme : 23.11.2017 - 14:16:16