-E-Bülten düzgün görüntülenemiyorsa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

“MİMARLIĞIN SOSYAL FORUMU 2010”… KAYITLAR DEVAM EDİYOR…

8 Haziran 2010 tarihi itibariyle Mimarlığın Sosyal Forumu’na başvurular başladı. İzleyici olarak kayıtlar 19 Ekim 2010 tarihine kadar mümkün. Ancak sunuş içeren katılımlar ve atölye çalışması başvuruları için 15 Eylül 2010 tarihine kadar kayıt yapılabilecek. Forum’a birden fazla şekilde katılmak mümkün; bildiri, poster vb. belgeler internet üzerinden kayıt forumunun devamında karşınıza çıkacak olan ekrandan gönderilecek. 15 Eylül 2010 tarihine kadar bilgilerinizde ve gönderdiğiniz belgelerde değişiklik yapabileceksiniz. devamı>>

2010 DÜNYA MİMARLIK GÜNÜ TEMASI AÇIKLANDI: “DAHA İYİ KENTLER, DAHA İYİ YAŞAMLAR: TASARIMLA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK”

Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan ve bu yıl 5 Ekim’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Günü ve Dünya Habitat Günü temaları, Şanghay Expo 2010 teması olan “Daha İyi Kent, Daha İyi Yaşam”dan esinlenerek belirlendi. devamı>>

TMMOB DEPREME DUYARLILIK YÜRÜYÜŞÜ 16 AĞUSTOS'TA

17 Ağustos depreminin 11. yılında, depremin yarattığı toplumsal sonuçlar konusunda kamuoyu duyarlılığını arttırmak, hükümetin ve yerel yönetimlerin sorumluluklarını hatırlatmak amacıyla "TMMOB Depreme Duyarlılık Yürüyüşü" gerçekleştirilecek.

TMMOB DEPREME DUYARLILIK YÜRÜYÜŞÜ PROGRAMI

16-17 Ağustos 2010 (Yalova ve İzmit)

19:00             : Yalova‘ya varış
19:15-21:00   : Akşam yemeği
21:15-22:30   : Deprem Anıtı önünde toplanma ve kent merkezine yürüyüş
22:30-23:00   : Konuşmalar
01:30-02:00   : Yalova kent merkezinde toplanma
02:00-02:45   : Yalova Deprem Anıtı ve İzmit şehir merkezine meşaleli yürüyüş
03:02             :  Anma-Yalova Deprem Anıtı ve İzmit Şehir Merkezi

TMMOB BALIKESİR KENT SEMPOZYUMU 26-28 KASIM 2010 TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK

TMMOB Balıkesir Kent Sempozyumu 26-28 Kasım 2010 tarihlerinde düzenlenecek. “Yaşamak istediğimiz Balıkesir nasıl olmalıdır?” sorusuna yanıt aranacak sempozyum TMMOB adına Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenleniyor. devamı>>

ÇANAKKALE İKK: 12 EYLÜL DARBE ANAYASASINA VE AKP ANAYASASINA HAYIR DİYORUZ

TMMOB Çanakkale İl Koordinasyon Kurulu, 4 Ağustos 2010 tarihinde anayasa değişikliği referandumuna ilişkin bir basın açıklaması yaptı. devamı>>

SAKARYA MEYDANI’NDA YAZLIK SİNEMA…

Ankaralılar, her Cuma ve Cumartesi günü saat 20.30’da Sakarya Caddesi’nde Sinema için buluşacak.

Etkinlikler, 4 Eylül’e kadar devam edecek. devamı>>

CER MODERN’ DE ‘INTERACTIVE’ SERGİ

10 Ağustos-15 Eylül  tarihleri arasında Ankaralıların beğenisine sunulacak olan Gülay Alpay ‘interactive’ sergisinin en önemli özelliği ismi gibi interaktif bir sergi olması. Ankaralı sanatseverler ile birlikte Ankara Çocuk Üniversitesi’nin minik öğrencileri de Gülay Alpay ile bu özel ışıklı odaların ipek duvarlarını diledikleri gibi boyayıp sergiye aktif olarak katılabilecekler. devamı>>

KONUT KONFERANSI 2010