-E-Bülten düzgün görüntülenemiyorsa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

“MİMARLIĞIN SOSYAL FORUMU 2010”… KAYITLAR DEVAM EDİYOR…

8 Haziran 2010 tarihi itibariyle Mimarlığın Sosyal Forumu’na başvurular başladı. İzleyici olarak kayıtlar 19 Ekim 2010 tarihine kadar mümkün. Ancak sunuş içeren katılımlar ve atölye çalışması başvuruları için 15 Eylül 2010 tarihine kadar kayıt yapılabilecek. Forum’a birden fazla şekilde katılmak mümkün; bildiri, poster vb. belgeler internet üzerinden kayıt forumunun devamında karşınıza çıkacak olan ekrandan gönderilecek. 15 Eylül 2010 tarihine kadar bilgilerinizde ve gönderdiğiniz belgelerde değişiklik yapabileceksiniz. devamı>>

MADEN MO: BAKANLIK RAPORUNA GÖRE DE "KAZALAR KADER DEĞİL"!!!

Maden Mühendisler Odası, 17 Mayıs 2010 tarihinde Zonguldak – Karadon’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı raporunun açıklanması üzerine 2 Ağustos 2010 tarihinde bir basın açıklaması yaptı. devamı>>

PEYZAJ MO: TÜRKİYE'Yİ YÖNETENLERDEN İNSANİ HAKKA ÇEKİNCE, BİRLEŞMİŞ MİLLETLERDEN AÇIK OYUN

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda oylanan "Güvenli ve temiz içme suyuna erişim ve sanitasyon hakkı" üzerine 30 Temmuz 2010 tarihinde bir basın açıklaması yaptı. devamı>>

TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI ANA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Peyzaj Mimarları Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 1 Ağustos 2010 tarih 27659 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. devamı>>

MERSİN AKKUYU'DA NÜKLEER SANTRALA HAYIR MİTİNGİ

Sekreteryası TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası tarafından yürütülen Nükleer Karşıtı Platform 8 Ağustos 2010 tarihinde Mersin Akkuyu'da "Nükleer Santral'a Hayır" mitingi düzenleyecektir. devamı>>

YENİ GDO YÖNETMELİĞİ NELER GETİRİYOR?

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, genetiği değiştirilmiş 30 ürünün daha farklı amaçlarla kullanımına vize verdi. devamı>>

NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİ 2010 AĞUSTOS ETKİNLİK PROGRAMI

ADRES: Karanfil Sk., No 58, Tel 417 56 59, Kızılay / Ankara devamı>>

1. SANAT VE TASARIM EĞİTİMİ SEMPOZYUMU DÜN BUGÜN GELECEK