31 Mayıs 2019
Bauhaus'u Yeniden Düşünmek Kısa Film Yarışması

Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Goethe Institut Ankara tarafından, Bauhaus’un kuruluşunun 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde “Bauhaus’u Yeniden Düşünmek”temasıyla bir kısa film yarışması düzenlenmektedir. 12 yaş üstü gençler için eğitim materyalleri oluşturmak ve bu materyaller aracılığıyla, sanat okulunun işaret ettiği, sanat ve zanaat arasındaki bağlantıyı anlaşılır kılmak amacıyla düzenlenen yarışma 30 Mayıs-06 Eylül 2019 tarihileri arasında başvurularını beklemektedir. Genç kuşakları; sanat, doğa, teknik, mimari, edebiyat, ışık, renk, ses, doku, hareket ile meşgul olmaları yönünde motive ederek, 4.0 endüstri çağındaki insan, makine ve doğa arasındaki ilişkiyi kavramalarını sağlamanın da amaçlandığı Bauhaus’u Yeniden Düşünmek” başlıklı kısa film yarışmasının 7 Ekim 2019 tarihinde düzenlenecek gala gösterimi ve ödül töreninin ardından 7-14 Ekim tarihleri arasında bir kısa film festivali düzenlenecektir.

Her disiplinden ve yaş grubundan katılımın açık olduğu yarışmada eserler maksimum 5 dk süreli olmalı ve Bauhaus’un 100. Yılının teması gereği Bauhaus ve Modernizm, çocuk mimarlık, kent ve çevre konularını kapsamalıdır.

Bauhaus ekolünün 100. yılında düzenlediğimiz Bauhaus'u Yeniden Düşünmek Kısa Film Yarışması'nı bilgilerinize sunar, katılımınızı dileriz.

Saygılarımızla,

TMMOB MİMARLAR ODASI ANKARA ŞUBESİ

Not:

Yarışma hakkında detaylı bilgi ve şartnameye erişmek için tıklayınız.

Son Güncelleme : 20.08.2019 - 14:39:20